OPU / ICSI (reagensglasbefrugtning)

OPU/ICSI proceduren på hest er stadig ny og under udvikling. Resultaterne er stadig væsentlig under det vi finder ved ET-teknikken.
OPU/ICSI proceduren har fordele som ET-proceduren ikke har. Ved OPU/ICSI skal donorhoppen ikke insemineres, dvs. donorhoppen skal kun fjernes fra sine træningsfaciliteter en gang hver 14. dag (mindre stress).
Der anvendes ingen hormoner på donorhoppen, som ellers kan påvirke den i sporten.
OPU/ICSI proceduren kan udføres det meste af året, da den ikke kræver tilstedeværelse af naturlige brunster.
Muligheden for at nedfryse blastocyster produceret uden for avlssæsonen giver en mulighed for at gemme embryonerne til et senere mere fornuftigt tidspunkt, hvor man ønsker at anvende dem i en rugehoppe.
Proceduren er specielt velegnet til sportsheste der nu kan avles på når det passer ind i stævne- og træningsprogrammet. Samtidig er proceduren mindre tidskrævende end ET. Teknikken er ligeledes anvendelig når man har hopper med dårlig livmoder, kroniske livmoder infektioner, eller hingste med dårlig sædkvalitet.

Yderligere info findes på dette link og i informationsdokumentet.
Ovenfor findes link til "Online-aftalen" angående OPU / ICSI. Det er nødvendigt at udfylde "Online-aftalen" før klinikken kan påtage sig opgaven med at foretage OPU/ICSI på din hoppe

Derudover er der et informationsdokument omhandlende OPU/ICSI proceduren. Det er vigtigt at gennemlæse dokumentet grundigt, da forholdene beskrevet heri skal godkendes i "Online-aftalen"