Reproduktion/hopper

Højelse Hestekliniks hoppeafdeling tilbyder alle former for reproduktionsarbejde. Afdelingen står for inseminering med køle-, frost- og fersk sæd samt alle former for avancerede gynækologiske problemløsninger, Embryotransfer, OPU, ICSI mm. Vi har stor erfaring i håndtering af problemhopper.

Vi har stor erfaring indenfor embryotransfer/ægtransplantation og tilbyder flere forskellige muligheder indenfor rugemødre. Vi har en stigende efterspørgsel efter OPU/ICSI (reagensglas befrugtning), som er i sin vorden men allerede nu tilbydes på Højelse Hesteklink.
Vi tilbyder drægtighedsscanning, håndtering af tidlige tvillingedrægtigheder, samt folingsovervågning. Herudover kan vi rådgive dig omkring den mest optimale løsning for lige netop dig og din hoppe i forbindelse med ifoling. Insemineringsstationen/stutteriet råder over 50 tdr. land græsfolde, og det er vores ønske, at de opstaldede hopper gives så optimale forhold som muligt mht. friskt, grønt græs, motion og solskinstimer. Dette gøres for at sikre så høj ifolingsprocent som muligt. Dette afstemmes selvfølgelig bedst muligt i forhold til dine ønsker.

Herudover er vi selv inkarnerede avlere og brænder for hopper, føl og det rigtige hingstevalg. Vi tager derfor gerne en spændende avlersnak.

Link til online tilmeldinger