Velkommen

På Højelse Hesteklinik beskæftiger vi os udelukkende med heste. Hestedyrlægerne Michael Sinding, Steen Bo Larsen og Vibeke Fuglbjerg lægger stor vægt på diagnostik og behandlinger på højest fagligt niveau. Klinikken har oparbejdet stor ekspertise indenfor al reproduktion, embryotransfer, ortopædi, halthedsdiagnostik og almen hestepraksis. Vi sørger løbende for at dygtiggøre os inden for de nyeste teknikker og behandlinger gennem specialiseret efteruddannelse.

Vi ser frem til at byde dig og din hest velkommen og vil gøre, hvad vi kan for at yde den bedste behandling og service gennem stor faglighed og tæt kommunikation.


Forholdsregler på Højelse Hesteklinik i forbindelse med Coronavirus pr 06-01-2021:
På Højelse Hesteklinik har vi valgt at tage følgende forholdsregler:
Vi holder normalt åbent for behandling af klienternes heste.
Ved hjemmebesøg vil vi tage sundhedsmyndighedernes anbefalede hygiejneforholdsregler i omgangen med klienterne, vi ser gerne at der maksimalt er 1 person til stede pr. hest. Der skal benyttes mundbind eller visir. Konsultationen bør så vidt muligt kunne foretages på et ugenert område uden trafik af andre brugere af opstaldningsstedet.
Såfremt hesten har behov for undersøgelse på klinikken eller stutteriet, beder vi klienten om at sætte hesten af og køre hjem eller vente i bilen medens hesten undersøges.